Call Us

(placeholder)

Doe mee!

(placeholder)

Met structurele steun van:

Doelstellingen:

> Het op projectmatige wijze stimuleren, ondersteunen en op hoger niveau brengen van het accordeon onderwijs,

> Kinderen uit alle lagen van de bevolking in aanraking laten komen met de muziek van de accordeon,

> Het geven van meer waardige bekendheid aan het instrument accordeon in de maatschappij,

> Het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

Hoe ziet dat er in de praktijk uit?

De stichting organiseerd stevast ieder jaar in week 31 een zomercursus waarbij een educatief weekend voor volwassenen is ingericht en een studieweek voor kinderen en jongeren.

Naast deze vaste activiteit kunnen scholen, muziek educatie centra en andere initiatiefnemers contact opnemen met de stichting wanneer ze een opdracht hebben die aansluit bij de doelen. Samen kijken we dan of het mogelijk is om financiële voorzieninge aan te vragen of het realistisch is de activiteit uit eigenmiddelen en inschrijfgeld te financieren.